Търсене

 
За Нас

page.php?3

ВЕЧЕ МОЖЕТ ДА ИЗТЕГЛИТЕ НАШЕТО ПРИЛОЖЕНИЕ ЗА ТЕЛЕФОНИ С АНДРОИД ОТ GOOGLE PLAYФирма Бултрейд 2002 ООД е регистрирана през 2001 г. в гр. Варна със седалище гр. Варна ЗПЗ, ул. Нептун 8, етаж 2, офис 2. Фирмата е създадена изцяло с частен капитал като двамата садружници притежават равен брой дялове от дружеството.


В седалището на фирмата в град Варна работят 8 служители и работници. Фирмата управлява верига от бензиностанции. Обектите се намират в гр. Варна кв. Аспарухово, гр. Каварна, гр. Тутракан и с. Невша обл. Провадия. Общият брой на служителите работещи по обектите в страната са 29 човека. Дружеството е сертифицирано по международната система за управление на качеството ИСО 9001. Всички служители на фирмата са съпричастни и длъжни да спазвата утвърдената политика по качестово и опазване на околната среда.


Основният предмет на дейност на фирмата е търговия със светли и тежки горива, както на едро така и на дребно. Дружеството притежава собствен специализиран транспорт. Всички тежкотоварни автомобили са оборудвани с необходимата измервателна апаратура и притежават АДР сертификат според изискванията на Европейския съюз.

Бултрейд 2002 ООД
Всички права запазени